Събраните средства от продажбата на коледните играчки и сувенирите ще бъдат

...
Събраните средства от продажбата на коледните играчки и сувенирите ще бъдат
Коментари Харесай

На Коледния базар ще има павилион с изделия, изработени от хора с увреждания

Събраните средства от продажбата на коледните играчки и сувенирите ще бъдат употребявани за благотворителни цели

Сдружение с нестопанска цел " Дунавско зарево " още веднъж ще има свои павилион на идния коледен базар за осъществяване на своите благотворителни дела, подкрепени от Община Русе. От 12 декември до 18 декември на щанда на Сдружението ще се продават коледни играчки и сувенири, направени от сръчните ръце на деца и възрастни със характерни потребности.

С рождествени арт произведения ще се показват и създатели от Социално дружество " Направено с обич " - гр. Перник, обичаен сътрудник на Сдружение с нестопанска цел " Дунавско зарево ".

Основната част от набраните средства по време на Коледния базар ще бъде употребена за образуване през 2023 година на изложба-базар на свободни създатели и обществени предприятия на и за хора с увреждания, работещи в региона на handmade изкуството.

Коледният павилион на Сдружение с нестопанска цел " Дунавско зарево " ще даде опция и на други майстори, искащи посредством своите арт произведение, да се включат в благотворителната идея. При предпочитание да участвате - пишете в страницата на сдружението или на персонално известие.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР